Dit jaar werden we opnieuw FD Gazellen (net als in 2017). Reden voor een feestje dus. Hadden we de afgelopen weken alleen even geen tijd voor, want we maakten onze groeiambities kenbaar met een mkb-beursgang op NPEX.

Ons doel is maximaal €3,6 mln. op te halen bij beleggers. In de zes jaar dat we bestaan, hebben we al meer dan honderd scholen verduurzaamd en ook tientallen sportclubs en zorggebouwen. Met de mogelijke opbrengst willen we graag uitbreiden en ons voorbereiden op de overgang naar gasloos. Verder is een van onze ambities een experience center op te zetten waar we kunnen werken aan innovatie en het verwezenlijken van onze verduurzamingsideeën.

In 2017 realiseerden we een CO2-reductie van maar liefst 1,6 miljoen en daar praten we liever over dan geld. Maar om nog meer impact te bereiken, is wel geld nodig natuurlijk. We hopen hiermee nog veel meer duurzame stappen te zetten.

De hectiek van de afgelopen tijd, vraagt ook om een moment van bezinning en feest. Volgende week donderdag en vrijdag gaan we dus dicht, om met het hele team even uit te blazen tijdens een lang weekend weg. En dan weer volle vaart vooruit, want er is nog genoeg te doen!