Slim Opgewekt bestaat uit een enthousiast team met een duurzame missie. We zijn een ambitieus en creatief bedrijf en houden van nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen.

Het team

Oprichter

Rob Wieggers

Duurzaam betekent voor mij ‘geen voorschot nemen op de toekomst’. We moeten zo snel mogelijk af van fossiele brandstoffen. Eigen groene stroom en besparingsmaatregelen leveren scholen flink financieel voordeel op, maar een duurzame oplossing moet ook financieel duurzaam zijn. We mogen de toekomstige generatie niet met onze schulden opzadelen. Dit vraagt om een verantwoorde wijze van investeren en financieren op maat, iets dat ik voor iedere school graag volledig inzichtelijk maak.

Backoffice

Christine Voet

06 - 25 48 51 02

Als boerendochter groeide ik op met de gedachte overal zuinig mee om te gaan en vooral met de aarde! In mijn gemeente probeer ik daarom de energietransitie te ondersteunen. Ik zet mij in voor onze lokale energie coöperatie. Bij Slim Opgewekt ondersteun ik mijn collega’s met het inzichtelijk maken van de financiële mogelijkheden. Maar ook door aan de klanten duidelijk te laten zien wat de opbrengsten zijn die verduurzaming, naast de maatschappelijke voordelen met zich mee brengt.

Design / Techniek / Bewustmaking

Sjoerd van der Laan

06 - 15 18 39 30

Al van jongs af aan repareer ik liever een apparaat voordat het zomaar wordt weggegooid. De laatste jaren ben ik steeds bewuster bezig met een duurzamere wereld. Zo maak ik graag gebruik van groene energie en wordt elke kapotte lamp vervangen door een led-exemplaar. Bij Slim Opgewekt focus ik me op productontwerp waarbij ik zo min mogelijk materialen verspil en waarbij we, na de levensduur van een product, rekening houden met het recyclen ervan.

Design

Majken Nilsson

06 - 81 79 11 58

Ik ben opgewekt over duurzaamheid en de wereld mooier maken daar hou ik van, net als big data. Ik zet mij in om ontwerp vraagstukken op te lossen en te vertalen naar een mooi ontwerp. Ik help daarbij mijn team om onze duurzame boodschap op een mooie en heldere manier uit te dragen aan de kinderen, scholen en besturen.

Initiatiefnemer/relatiemanager

Evelyne Haas

06 - 49 14 75 89

Gelukkig zijn er volop concrete initiatieven voor vergroening van onze economie en samenleving. Initiatieven die zowel de belasting van het milieu, de afhankelijkheid van fossiele energie en schaarse grondstoffen verminderen, maar ook financieel aantrekkelijk zijn. Vanuit mijn liefde voor de zorg werk ik graag samen met zorginstellingen, zodat ik hen kan ondersteunen in het waarmaken van hun duurzame ambities om op die manier de zorg voor de cliënt nog mooier te maken!

Profielfoto Leonn Sekender Directeur Slim Opgewekt
Oprichter

Leonn Sekender

Duurzaamheid ontwikkelt in snel tempo. Deze technieken naar de markt brengen vraagt om een nieuwe manier van ondernemen. Ik streef ernaar constant te leren en met open blik en creatieve geest te kijken naar haalbare oplossingen. Zo creëren we maatschappelijke waarde in combinatie met een duurzaam business model.

Bewustmaking

Lonneke Willemsen

06 - 41 24 17 54

Als kind groeide ik op in een prachtige, groene omgeving. Van mijn familie leerde ik de natuur tot in het kleinste detail te bekijken en te waarderen. Ik geloof dat duurzaamheid daar begint; bij de liefde voor al het moois om ons heen. Dat kijken naar en genieten van de natuur begint bij kinderen in een wonderlijke belevingswereld. Ik ben er trots op dat ik kan bijdragen aan de vele verwondermomenten die ik samen met mijn collega’s voor kinderen mag ontwikkelen. Mijn wens is dat deze ervaring een positieve bijdrage zal leveren in de keuzes die ze later als volwassenen gaan maken.

Realisatie

Frank van Kleef

06 - 31 75 71 51

Ik heb elektrotechniek gestudeerd en heb altijd interesse gehad in duurzaamheid. Bij Slim Opgewekt komen deze twee elementen bij elkaar. Na het afronden van mijn stage hier, ondersteun ik nu met veel plezier het team engineering. Zo leer ik in de praktijk hoe je de verschillende technieken zo efficiënt mogelijk toepast en kan ik tegelijk een verschil blijven maken in de strijd tegen klimaatverandering.

Realisatie

Maarten Weber

06 - 40 06 20 05

Hoe ziet de wereld er over 10, 20 of 50 jaar uit? Dit kan niemand ons vertellen. Feit is dat dit het moment is om ons te richten op duurzame oplossingen, om hiermee het gebruik van de fossiele brandstoffen en hun schadelijke uitwerkingen terug te dringen.
Ik zet mij samen met Slim Opgewekt in om hiervoor de juiste oplossingen te vinden op gebied van energie besparing en energie opwekking. Dit doen we niet alleen op het gebied van techniek, maar ook op het gebied van bewustwording en onderwijs aan de jongeren die hier later mee te maken krijgen, in mijn optiek ligt hier de toekomst. Ik ben blij dat ik hieraan bij kan dragen, want niets doen is geen optie!

Inkoper en logistiek planner

Jan-Willem Jansen

06 - 24 48 88 30

Bewust omgaan met dier en milieu is iets waar ik mee ben opgegroeid. Mijn vader had vroeger een eigen stukje volkstuin. Waar het even kon werd de fiets gepakt ipv de auto. Nu ik ouder en bewuster ben, ben ik dat ook echt gaan waarderen. Doordat mijn vriendin vegetariër is word ik ook gemotiveerd om bewust met ons voedsel om te gaan. Dit vormt de basis hoe ik mijn zoontje ook op wil laten groeien. Als inkoper en logistiek planner binnen Slim Opgewekt krijg ik de kans om een groene keten op te zetten. Het voelt goed om ook zakelijk je steentje aan een schonere wereld bij te kunnen dragen. Dit alles met het doel om ook de volgende generatie te laten genieten van al het moois wat de natuur de bieden heeft.

HR

Karlijn Verhagen

06 - 40 419 161

Bewust omgaan met het milieu is iets wat ik van kleins af aan heb meegekregen, omdat wij afval scheiden en zuinig omgaan  met energie. Sindskort woon ik gasloos en ik hoop dat dit binnenkort niet meer bijzonder is.
Sinds ik bij Slim Opgewekt werk ben ik bewuster geworden als het gaat om voedsel, co2 uitstoot en de aanschaf van spullen. Met mijn enthousiasme probeer ik mijn omgeving hierin mee te nemen.

Bewustmaking

Janneke van der Beek

Bezig zijn met duurzaamheid kreeg ik van thuis mee. Dat ik dit mag doorgeven op scholen via lesprogramma’s, events en campagnes vind ik geweldig. Het spreekt mij aan dat Slim Opgewekt én werkt aan bewustwording én de wereld echt groener maakt. Ik krijg er energie van hier samen aan te werken.
Waar ik blij van word? Zien dat duurzaamheid leeft onder leerlingen, de creatieve invalshoeken en oplossingen die ze bedenken en dat ze keuzemodules willen volgen waarin allerlei aspecten van duurzaamheid aan bod komen.

Initiatiefnemer/relatiemanager

Folkert Brands

06 82 71 88 26
Initiatiefnemer/relatiemanager

Klaas Smink

06 - 16 09 69 12

Verduurzaming is voor mij één van de grootste uitdagingen van deze tijd. Ook voor de sportwereld. Daarom help ik sportverenigingen, gemeenten en andere eigenaren van sportaccommodaties graag om hun maatschappelijke impact nóg verder te vergroten. Zodat ook toekomstige generaties kunnen blijven genieten van alles wat onze wereld zo mooi maakt!
Zelf probeer ik in mijn keuzes altijd een zo duurzaam mogelijke afweging te maken. Ik ga bijvoorbeeld niet vaak met het vliegtuig op vakantie, eet niet veel vlees en werk bij Sportief Opgewekt om op een positieve manier de verduurzaming van de Nederlandse sportwereld te versnellen!

Realisatie

Mark-Jan Donkelaar

06 - 22 55 53 18

Vrijwel alle energie waarover wij op aarde kunnen beschikken komt van de zon, direct of indirect.
Eigenlijk heel logisch dat we deze energie dan ook direct gebruiken met behulp van zonnepanelen.
Heel logisch en heel efficiënt.
Mijn doel is om bij te dragen aan het verwezenlijken van deze logica, door het te doen en aan zoveel mogelijk mensen laten zien hoe we dit doen en waarom we dit doen.

Initiatiefnemer

Ricardo te Beest

06 - 22 94 13 84

Ik vind het moeilijk te begrijpen dat we met z’n allen nog onvoldoende vaart maken met verduurzaming. De noodzaak om iets te doen is toch dagelijks zichtbaar. We weten allemaal dat er meer moet gebeuren om de aardbol leefbaar te houden voor toekomstige generaties (onder wie mijn eigen kinderen). De (klimaat)doelen zijn bepaald en de techniek is voorhanden. Namens mezelf en Slim Opgewekt wil ik nieuwe klanten overtuigen dat het helemaal niet ingewikkeld is om nu in actie te komen. Je moet het alleen maar willen!

Dataverwerking

Henri Wolff

06 - 51 90 54 89

Verduurzaming begint vaak al in huis, ik kreeg het mee van mijn ouders en geef het ook zeker mee aan onze kinderen. Afval scheiden, ledlampen gebruiken en zoveel mogelijk de fiets pakken. Ook inspanningen op IT gebied leveren positieve resultaten op. Zo zien we dat dataverkeer en -opslag per jaar met tientallen procenten groeit, terwijl het energieverbruik nagenoeg stabiel blijft. Daarnaast geeft het toepassen van virtualisatie en cloudcomputing mensen de mogelijkheid om vaker thuis te werken, waardoor het forensenverkeer wordt beperkt. Ook IT’ers kunnen een steentje bijdragen.

Bewustmaking

Elke Stienissen

06 - 14 70 09 23

‘Ik heb onlangs wat liefs voor de aarde gedaan, namelijk het gras een kusje gegeven” of: ‘Er liggen wel 100 zonneplaneten op het dak!’ Dit soort mooie uitspraken van kinderen die ik tegenkom tijdens mijn werk geeft mij nóg meer plezier in het werk dan ik al heb! Ik ben verantwoordelijk voor het bewustmakingsprogramma over duurzaamheid voor basisscholen en ik ben heel trots op het door ons ontwikkelde Wattsons laboratorium, waarin kinderen opdrachten kunnen doen over duurzaamheid. Het geeft mij altijd veel energie als ik met de kinderen aan de slag ga.

Techniek

Patrick Sukkel

06 - 36 40 51 60
Na een aantal jaren verschillende functies in de elektrotechniek te hebben gehad, zag ik dit als inspecteur van elektrotechnische installaties een mooie opstap naar een betere / toekomstbestendigere wereld. De nieuwe technieken en verduurzamen van de wereld is voor mij een goed streven. Ik heb op onze woning ook zonnepanelen op het dak en led-verlichting in de armaturen geplaatst. De wereld doorgeven aan mijn kinds kinderen is een mooie gedachten. Scholing, sport en zorg hebben we allemaal mee te maken en verduurzamen kan mooi op die grote platte en schuine daken. Dus denk aan uw kinds kinderen en geef de wereld door.
Kantoor

Annetta Wattimena

026- 3612110

Nu ik bij Slim Opgewekt werk, ben ik me bewust geworden van wat je zelf allemaal bij kunt dragen aan een duurzame wereld. Ik let beter op bij het scheiden van mijn afval en neem mijn eigen tas mee om mijn boodschappen in te doen, wat heel wat plastic tasjes scheelt. Ook bij de aankoop van voeding of bijvoorbeeld schoonmaakproducten let ik op hoe dit zo duurzaam mogelijk kan. Zowel voor het team op kantoor als bij mijzelf thuis.

Design / techniek

Nick Hermans

06 - 44 60 97 66

Technologie biedt steeds meer nieuwe mogelijkheden om ons energiebewustzijn niet alleen transparanter, maar vooral ook leuker te maken. En juist de dingen die we leuk vinden, doen we graag. Daarom zet ik me in om interactieve producten te ontwikkelen die elementen van spel, design, techniek en educatie combineren. Zo wordt duurzaamheid toegankelijk en plezierig voor iedereen.

Bewustmaking

Michelle Hieltjes

06 - 57 35 56 88

Ik word blij van de prachtige stukken natuur die onze wereld biedt. Graag geef ik ook iets terug aan deze mooie aarde. Binnen Slim Opgewekt zet ik mij in voor de bewustwording bij kinderen door gave activiteiten te organiseren. Mijn doel is bereikt als de volgende generatie beter voor deze wereld gaat zorgen, maar er ook optimaal van geniet. En mijn eigen energie? Die wordt opgewekt door de lachende gezichten van de kinderen!

initiatiefnemer/ relatiemanager

Martin Vreman

06-12923833

Enkele jaren geleden ben ik de nut en noodzaak van verduurzaming steeds meer gaan inzien. Destijds ben ik toegetreden tot het bestuur van Energiecoöperatie Montferland Klimaatneutraal om samen met inwoners, ondernemers en organisaties te kunnen werken aan een klimaatneutrale gemeente. De interesse is met de jaren behoorlijk toegenomen en zo heb ik ook in privé al diverse stappen ten aanzien van verduurzaming gezet. Met Slim Opgewekt heb ik nu ook de mogelijkheid om bij te dragen aan de duurzaamheidsambities van sport, zorg- en onderwijsinstellingen. Leuk en uitdagend om gezamenlijk te streven naar een toekomstwaardige wereld.

Benieuwd naar onze duurzame oplossingen voor jou?