Slim Opgewekt bestaat uit een enthousiast team met een duurzame missie. We zijn een ambitieus en creatief bedrijf en houden van nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen.

Het team

Kantoor

Annetta Wattimena

026 - 36 12 110

Nu ik bij Slim Opgewekt werk, ben ik me bewust geworden van wat je zelf allemaal bij kunt dragen aan een duurzame wereld. Ik let beter op bij het scheiden van mijn afval en neem mijn eigen tas mee om mijn boodschappen in te doen, wat heel wat plastic tasjes scheelt. Ook bij de aankoop van voeding of bijvoorbeeld schoonmaakproducten let ik op hoe dit zo duurzaam mogelijk kan. Zowel voor het team op kantoor als bij mijzelf thuis.

Realisatie

Frank van Kleef

06 - 31 75 71 51

Ik heb elektrotechniek gestudeerd en heb altijd interesse gehad in duurzaamheid. Bij Slim Opgewekt komen deze twee elementen bij elkaar. Na het afronden van mijn stage hier, ondersteun ik nu met veel plezier het team engineering. Zo leer ik in de praktijk hoe je de verschillende technieken zo efficiënt mogelijk toepast en kan ik tegelijk een verschil blijven maken in de strijd tegen klimaatverandering.

Oprichter

Rob Wieggers

Duurzaam betekent voor mij ‘geen voorschot nemen op de toekomst’. We moeten zo snel mogelijk af van fossiele brandstoffen. Eigen groene stroom en besparingsmaatregelen leveren scholen flink financieel voordeel op, maar een duurzame oplossing moet ook financieel duurzaam zijn. We mogen de toekomstige generatie niet met onze schulden opzadelen. Dit vraagt om een verantwoorde wijze van investeren en financieren op maat, iets dat ik voor iedere school graag volledig inzichtelijk maak.

Design / techniek

Nick Hermans

06 - 44 60 97 66

Technologie biedt steeds meer nieuwe mogelijkheden om ons energiebewustzijn niet alleen transparanter, maar vooral ook leuker te maken. En juist de dingen die we leuk vinden, doen we graag. Daarom zet ik me in om interactieve producten te ontwikkelen die elementen van spel, design, techniek en educatie combineren. Zo wordt duurzaamheid toegankelijk en plezierig voor iedereen.

Profielfoto Leonn Sekender Directeur Slim Opgewekt
Oprichter

Leonn Sekender

Duurzaamheid ontwikkelt in snel tempo. Deze technieken naar de markt brengen vraagt om een nieuwe manier van ondernemen. Ik streef ernaar constant te leren en met open blik en creatieve geest te kijken naar haalbare oplossingen. Zo creëren we maatschappelijke waarde in combinatie met een duurzaam business model.

ICT

Henri Wolff

06 - 51 90 54 89

Verduurzaming begint vaak al in huis, ik kreeg het mee van mijn ouders en geef het ook zeker mee aan onze kinderen. Afval scheiden, ledlampen gebruiken en zoveel mogelijk de fiets pakken. Ook inspanningen op IT gebied leveren positieve resultaten op. Zo zien we dat dataverkeer en -opslag per jaar met tientallen procenten groeit, terwijl het energieverbruik nagenoeg stabiel blijft. Daarnaast geeft het toepassen van virtualisatie en cloudcomputing mensen de mogelijkheid om vaker thuis te werken, waardoor het forensenverkeer wordt beperkt. Ook IT’ers kunnen een steentje bijdragen.

Heidi Jolink
Financieel administratief medewerker

Heidi Jolink

Verduurzaming, consuminderen en liefde voor de natuur loopt als een rode draad door mijn leven. Het is 5 over 12 en er moet dus NU verduurzaamd worden. Laten we er samen alles aan doen om onze ecologische footprint kleiner te maken en de aarde op een fatsoenlijke manier achter te laten aan onze (klein)kinderen. Met veel plezier zet ik me bij Slim Opgewekt in om NU het verschil te maken!

Initiatiefnemer

Ricardo te Beest

06 - 22 94 13 84

Ik vind het moeilijk te begrijpen dat we met z’n allen nog onvoldoende vaart maken met verduurzaming. De noodzaak om iets te doen is toch dagelijks zichtbaar. We weten allemaal dat er meer moet gebeuren om de aardbol leefbaar te houden voor toekomstige generaties (onder wie mijn eigen kinderen). De (klimaat)doelen zijn bepaald en de techniek is voorhanden. Namens mezelf en Slim Opgewekt wil ik nieuwe klanten overtuigen dat het helemaal niet ingewikkeld is om nu in actie te komen. Je moet het alleen maar willen!

Stagiair

Safwan Alali

06 203 101 70

De temperatuur op aarde stijgt en daardoor wordt het warmer of op bepaalde plekken zelfs kouder. De effecten van klimaatverandering worden steeds zichtbaarder en dit beïnvloedt de mens, natuur en het milieu. Dat is voor mij de reden waarom ik duurzaamheid zo belangrijk vind. Ik wil impact creëren en zorgen dat de aarde leefbaarder wordt. Bij Slim Opgewekt werk ik samen aan duurzame projecten met de projectleiders en ik help hierbij met de engineering.

Realisatie

Maarten Weber

06 - 40 06 20 05

Hoe ziet de wereld er over 10, 20 of 50 jaar uit? Dit kan niemand ons vertellen. Feit is dat dit het moment is om ons te richten op duurzame oplossingen, om hiermee het gebruik van de fossiele brandstoffen en hun schadelijke uitwerkingen terug te dringen.
Ik zet mij samen met Slim Opgewekt in om hiervoor de juiste oplossingen te vinden op gebied van energie besparing en energie opwekking. Dit doen we niet alleen op het gebied van techniek, maar ook op het gebied van bewustwording en onderwijs aan de jongeren die hier later mee te maken krijgen, in mijn optiek ligt hier de toekomst. Ik ben blij dat ik hieraan bij kan dragen, want niets doen is geen optie!

HR

Karlijn Verhagen

06 - 40 41 91 61

Bewust omgaan met het milieu is iets wat ik van kleins af aan heb meegekregen, omdat wij afval scheiden en zuinig omgaan  met energie. Sindskort woon ik gasloos en ik hoop dat dit binnenkort niet meer bijzonder is.
Sinds ik bij Slim Opgewekt werk ben ik bewuster geworden als het gaat om voedsel, co2 uitstoot en de aanschaf van spullen. Met mijn enthousiasme probeer ik mijn omgeving hierin mee te nemen.

Realisatie & Beheer

Wouter Radstake

06 – 100 048 12

Klimaatverandering is voor iedereen inmiddels een bekende term. Daarom is het tijd voor verandering! Want  “If you change nothing, nothing will change”.

Vroeger begon je met het scheiden van afval en wat korter douchen. Tegenwoordig kan er gelukkig veel meer gebeuren door technische ontwikkelingen zoals LED verlichting, Isolatie, HR-glas en het opwekken van je eigen energie door zonnepanelen. Wat is er nu mooier dan je zowel energieverbruik te verminderen en daarbij ook het klimaat ook te verbeteren. Een Win-win situatie voor iedereen!

 

Initiatiefnemer / relatiemanager

Martin Vreman

06 - 12 92 38 33

Enkele jaren geleden ben ik de nut en noodzaak van verduurzaming steeds meer gaan inzien. Destijds ben ik toegetreden tot het bestuur van Energiecoöperatie Montferland Klimaatneutraal om samen met inwoners, ondernemers en organisaties te kunnen werken aan een klimaatneutrale gemeente. De interesse is met de jaren behoorlijk toegenomen en zo heb ik ook in privé al diverse stappen ten aanzien van verduurzaming gezet. Met Slim Opgewekt heb ik nu ook de mogelijkheid om bij te dragen aan de duurzaamheidsambities van sport, zorg- en onderwijsinstellingen. Leuk en uitdagend om gezamenlijk te streven naar een toekomstwaardige wereld.

Motivator/ontspanningsmanager

Mojo

Hallo mijn naam is Mojo en ik ben motivator/ontspanningsmanager bij Slim Opgewekt. Elke dag kom ik enthousiast naar het kantoor en draag bij aan de duurzame missie door te zorgen dat mijn collega’s goed in hun vel blijven zitten. Denk aan een rondje door het park, coachingsgesprekken of andere speelse activiteiten die je weer mojoveren om met meer energie weer aan de slag te gaan.

Bewustmaking

Elke Stienissen

06 - 14 70 09 23

‘Ik heb onlangs wat liefs voor de aarde gedaan, namelijk het gras een kusje gegeven” of: ‘Er liggen wel 100 zonneplaneten op het dak!’ Dit soort mooie uitspraken van kinderen die ik tegenkom tijdens mijn werk geeft mij nóg meer plezier in het werk dan ik al heb! Ik ben verantwoordelijk voor het bewustmakingsprogramma over duurzaamheid voor basisscholen en ik ben heel trots op het door ons ontwikkelde Wattsons laboratorium, waarin kinderen opdrachten kunnen doen over duurzaamheid. Het geeft mij altijd veel energie als ik met de kinderen aan de slag ga.

Initiatiefnemer/relatiemanager

Hester Weideman

06 505 689 66

Waarom ik bij Slim Opgewekt ben gaan werken is omdat het gehele team één missie heeft en dat is NU verduurzamen voor een toekomstwaardige wereld. Klimaatscepticisme is hier niet aan de orde. Ik wil (potentiele) klanten motiveren en adviseren om de stap te maken richting verduurzaming. Onze nieuwe generatie opzadelen met de gevolgen van niet tijdig ingrijpen, is gewoonweg geen optie. Helaas zijn de gevolgen van klimaatveranderingen nu al merkbaar, laten we NU in actie komen! Zoals een grootmeester ooit zong 😉: “Heal the world to make it a better place for you and for me and the entire human race”.

Realisatie

Mark-Jan Donkelaar

06 - 22 55 53 18

Vrijwel alle energie waarover wij op aarde kunnen beschikken komt van de zon, direct of indirect.
Eigenlijk heel logisch dat we deze energie dan ook direct gebruiken met behulp van zonnepanelen.
Heel logisch en heel efficiënt.
Mijn doel is om bij te dragen aan het verwezenlijken van deze logica, door het te doen en aan zoveel mogelijk mensen laten zien hoe we dit doen en waarom we dit doen.

Initiatiefnemer / relatiemanager

Evelyne Haas

06 - 49 14 75 89

Gelukkig zijn er volop concrete initiatieven voor vergroening van onze economie en samenleving. Initiatieven die zowel de belasting van het milieu, de afhankelijkheid van fossiele energie en schaarse grondstoffen verminderen, maar ook financieel aantrekkelijk zijn. Vanuit mijn liefde voor de zorg werk ik graag samen met zorginstellingen, zodat ik hen kan ondersteunen in het waarmaken van hun duurzame ambities om op die manier de zorg voor de cliënt nog mooier te maken!

Design

Majken Nilsson

06 - 81 79 11 58

Met een hart voor duurzaamheid zet ik mij in om de wereld mooier, schoner en beter te maken. Goed design helpt om boodschappen te verhelderen en ik gebruik mijn skills graag om verandering in gang te zetten. Ik zet mij in om ontwerp vraagstukken op te lossen en te vertalen naar een mooi ontwerp. Ik help daarbij mijn team om onze duurzame boodschap op een mooie en heldere manier uit te dragen aan de kinderen, scholen en besturen.

 

Bewustmaking

Janneke Koolen

06 118 229 38

Met een passie voor gedrag en milieu ben ik begonnen aan de studie psychologie en de master gedragsverandering. Slim Opgewekt is de plek waar ik mijn kennis kan toepassen om bewustwording over duurzaamheid te vergroten. Ik vind het erg leuk om hier op basisscholen mee aan de slag te gaan: waar kinderen eerst aangeven dat duurzaamheid wel te maken zal hebben met iets dat veel geld kost, gaan ze weg met kennis over hoe ze hun eigen gedrag kunnen inzetten om een bijdrage te leveren aan een gezondere wereld. Het enthousiasme van de kinderen is aanstekelijk en inspireert mij om me te blijven inzetten voor een betere toekomst.

Design / techniek / bewustmaking

Sjoerd van der Laan

06 - 15 18 39 30

Al van jongs af aan repareer ik liever een apparaat voordat het zomaar wordt weggegooid. De laatste jaren ben ik steeds bewuster bezig met een duurzamere wereld. Zo maak ik graag gebruik van groene energie en wordt elke kapotte lamp vervangen door een led-exemplaar. Bij Slim Opgewekt focus ik me op productontwerp waarbij ik zo min mogelijk materialen verspil en waarbij we, na de levensduur van een product, rekening houden met het recyclen ervan.

Benieuwd naar onze duurzame oplossingen voor jou?