Zoek je onze teamleden? Scroll snel naar beneden ▼

Slim Opgewekt!

Rosendaalsestraat 414, 6824 CS Arnhem

mail  telephone
Bel of mail ons rechtstreeks: onze gegevens vind je hieronder.
Je leest daar ook wie zich waarmee bezighoudt.

Niet zeker wie je moet hebben? Bel of mail dan Chin-Lien (zie hieronder).

Service

Is er iets mis met de ledlampen, de zonnepanelen of de omvormer? Bel dan het servicenummer van Slim Opgewekt 026-2022054 of stuur ons een mail: service@slimopgewekt.nl

Ontmoet ons team

Leonn Sekender
Leonn Sekender 06 - 16 594 764
– initiatiefnemer-

Duurzaamheid ontwikkelt in snel tempo. Deze technieken naar de markt brengen vraagt om een nieuwe manier van ondernemen. Ik streef ernaar constant te leren en met open blik en creatieve geest te kijken naar haalbare oplossingen. Zo creëren we maatschappelijke waarde in combinatie met een duurzaam business model.

Rob Wieggers
Rob Wieggers06 - 41 242 261
– initiatiefnemer-

Duurzaam betekent voor mij ‘geen voorschot nemen op de toekomst’. We moeten zo snel mogelijk af van fossiele brandstoffen. Eigen groene stroom en besparingsmaatregelen leveren scholen flink financieel voordeel op, maar een duurzame oplossing moet ook financieel duurzaam zijn. We mogen de toekomstige generatie niet met onze schulden opzadelen. Dit vraagt om een verantwoorde wijze van investeren en financieren op maat, iets dat ik voor iedere school graag volledig inzichtelijk maak.

Hilde van Dijk
Hilde van Dijk06 - 47 896 777
– initiatiefnemer-

Als we allemaal even enthousiast zouden zijn over duurzaamheid als basisschoolleerlingen, dan ben ik tevreden. Ik zet mijn ervaring met social media, community management en PR in om het enthousiasme van de kinderen te delen met onze partners, betrokken community en een breed publiek. Mijn ambitie is om duurzaamheid begrijpelijk en aantrekkelijk te maken voor jong en oud.

Chin-Lien Chao
Chin-Lien Chao06 - 20 857 205
– kantoor en inkoop –

Duurzaamheid is voor mij iets vanzelfsprekends. Thuis begint dit al met afval scheiden, zoveel mogelijk op de fiets, zo min mogelijk energie verbruiken en dit ook aan mijn kinderen bijbrengen. Want om de wereld van morgen te veranderen zal je toch bij jezelf moeten beginnen. Door duurzaam in te kopen voor de diverse projecten en ondersteuning op kantoor, probeer ik een extra steentje bij te dragen aan het verbeteren en verduurzamen van de wereld voor de volgende generaties.

Mylène Ragon
Mylène Ragon06 - 29 490 492
– realisatie –

Mijn kracht is om mensen te verbinden, te motiveren en aan te moedigen. Samen kunnen wij de toekomst veranderen! Ik heb met eigen ogen tijdens mijn wereldreis gezien dat de wereld duurzame energie nodig heeft. China bouwt enorme kolencentrales en de Arabische Emiraten kiezen voor kernenergie. De inzet van groene energie is essentieel. Ik wil kinderen op een duurzame toekomst voorbereiden door realisatie te combineren met educatie, interactie en emotie.

Lina Vargas
Lina Vargas06 - 16 157 676
– financiën –

De energie die wij nu gebruiken is niet onuitputtelijk. Ik vind het belangrijk dat we ons daar bewust van zijn: als wij nu onnodig energie gebruiken of middelen kopen, gewoon ‘omdat dat kan’, is er straks te weinig over voor de toekomst. Kosten en opbrengsten slim afwegen is voor mij vanzelfsprekend. Ik ben enthousiast, leergierig en help mensen waar nodig. Ik voel me daarom thuis bij Slim Opgewekt waar ik me bezig houd met de financiële administratie.

Annemarie van Rijsinge
Annemarie van Rijsinge06- 54 692 216
– bewustwording –

Gezond en bewust leven met respect voor je omgeving, daar ga ik voor. Hoe meer mensen op zo’n manier in het leven staan, hoe mooier het leven op aarde wordt. Duurzaam omgaan met energie hoort hier ook bij. Door kinderen inzicht te geven in duurzaamheid en het belang daarvan, wordt het voor hen vanzelfsprekend. Ik zet me graag in om deze boodschap op een zo leuke en helder mogelijke manier over te brengen.

Jordy van Engelen
Jordy van Engelen06 - 42 629 803
– techniek –

Vrijwel iedereen weet dat we op de huidige manier niet door kunnen leven. We vragen te veel van onze planeet en geven te weinig terug. Ik vind het belangrijk om bewuster te leven. Ik nuttig zo min mogelijk vlees en zuivel, ga bewust om met gas en licht en reis zo veel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer.
Binnen Slim Opgewekt houd ik mij bezig met het ontwerpen van zonnestroom installaties, het begeleiden naar realisatie en het beheer achteraf.

Elke Stienissen
Elke Stienissen06 - 14 700 923
– bewustwording –

Door Energiefeesten, ludieke acties en bewustwordingscampagnes te organiseren wil ik spelenderwijs kinderen laten inzien dat we zuinig moeten zijn op onze wereld. Duurzame energie is niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar moet dat wel worden. Deze boodschap wil ik aan iedereen meegeven, zodat we nu samen, maar ook de generaties na ons kunnen blijven genieten van de wereld met haar mooie mensen, culturen en natuur.

René Compier
René Compier06 - 49 802 478
– realisatie –

Het afgelopen jaar en de komende jaren gaan de boeken in als het warmste jaren ooit gemeten.
Weg met fossiele brandstoffen, op naar duurzame energie en een duurzame samenleving!
Ik ben ervan overtuigd dat de oplossing is dat we onze kinderen een duurzaam leven moeten gaan aanbieden en dit ook aan hun moeten uitleggen. Wat is eigenlijk een duurzaam leven? Een duurzaam leven betekent voor mij naast natuurlijk vooral minder consumeren en produceren, ook bewustere en weloverwogen keuzes maken.

Marit Unck
Marit Unck06 - 41 606 424
– overtuigen –

Zo duurzaam mogelijk omgaan met milieu en dier is voor mij erg belangrijk. Afval scheiden, biologische voeding eten, minder dierlijke producten gebruiken en natuurlijk kinderen leren op diezelfde duurzame manier te leven. Werken bij Slim opgewekt past goed bij mijn visie. Met veel plezier laat ik bestuurders en directeuren zien dat het loont om te verduurzamen. Dat het leuk is en dat je trots kunt zijn op de bijdrage aan een beter milieu. Op deze manier maken we met elkaar de wereld een beetje beter en vooral ook schoner.

Koen Schuurmans
Koen Schuurmans06 - 23 163 137
– overtuigen –

Als mijn kinderen me later vragen waarom we niet wat beter zorgden voor die ene planeet waar we met zijn allen op leven, dan wil ik daar een eerlijk en goed antwoord op hebben. Ik wil ze kunnen vertellen dat er gelukkig steeds meer mensen, scholen en andere instellingen zijn die hun impact op het milieu zo klein mogelijk willen maken en snappen dat ze daarmee ook geld kunnen besparen. En dat ik heb geholpen om dat te bereiken!

Michelle Hieltjes
Michelle Hieltjes06 - 57 355 688
– bewustwording –

Ik word blij van de prachtige stukken natuur die onze wereld biedt. Graag geef ik ook iets terug aan deze mooie aarde. Binnen Slim Opgewekt zet ik mij in voor de bewustwording bij kinderen door gave activiteiten te organiseren. Mijn doel is bereikt als de volgende generatie beter voor deze wereld gaat zorgen, maar er ook optimaal van geniet. En mijn eigen energie? Die wordt opgewekt door de lachende gezichten van de kinderen!

Lucas Hullegie
Lucas Hullegie06 - 29 075 748
– overtuigen –

De lasten verlagen voor maatschappelijke organisaties en het milieu, dat geeft mij energie. Als zoon van twee leerkrachten in het basisonderwijs onderschrijf ik de impact van verduurzaming op scholen. Ik laat scholen graag zien dat verduurzaming voordeel oplevert. Voordeel vanwege een lagere energierekening, maar ook door bewustwording van kinderen en ouders. Een Opgewekte school onderscheidt zich echt in haar omgeving.

Siegert Wijcherson
Siegert Wijcherson06 - 14 829 199
– engineering –

Ik vind het belangrijk om aan mijn kinderen een duurzame en betere wereld na te laten. Met Slim Opgewekt nemen we niet alleen concrete stappen, maar we maken ook de generaties na ons bewust van onze wereld en hoe we daarmee om moeten gaan. We staan op een keerpunt en moeten dus nu alles doen om het klimaat te redden, anders is er binnenkort geen weg meer terug. Binnen Slim Opgewekt lever ik een bijdrage aan de verduurzaming op het gebied van ontwerp, engineering en nieuwe duurzame oplossingen.

Teun Vinken
Teun Vinken-
– techniek –

Interactie met techniek kan anders. Het is meer dan het omzetten van een knop of het aanraken van een touchscreen. Door menselijke gebaren te gebruiken, past technologie beter bij ons. Mijn passie is verlichting, vooral omdat onze biologische reactie op licht heel sterk is zonder we er bewust van zijn.

Muneer Abbas
Muneer Abbas-
– realisatie –

Na jaren ervaring in de elektrotechniek en als conciërge weet ik hoe belangrijk de weekplanning is voor de school. Ik ben tevreden als de school er netter uitziet als we weg gaan, dan toen we aankwamen. Ik werk vanuit liefde voor mijn naaste leefomgeving en de gemeenschap. Vriendelijk omgaan met elkaar vind ik belangrijk. Daarom maak ik graag op de school tijd voor vragen van de kinderen, leerkrachten of de directie.

Majken Nilsson
Majken Nilsson06 - 81 791 158
– design –

Ik ben opgewekt over duurzaamheid en de wereld mooier maken daar hou ik van, net als big data. Ik zet mij in om ontwerp vraagstukken op te lossen en te vertalen naar een mooi ontwerp. Ik help daarbij mijn team om onze duurzame boodschap op een mooie en heldere manier uit te dragen aan de kinderen, scholen en besturen.

Rogier Knispel
Rogier Knispel06 - 57 299 320
– overtuigen –

Ik ben gemotiveerd om steeds duurzamer te worden; dat uit zich in de dingen die ik doe, maar ook laat. Zo neem ik in en om het huis energie- en milieubesparende maatregelen en laat ik wat vaker de auto staan. Vanuit Slim Opgewekt wil ik anderen motiveren en moveren om bewust om te gaan met energie en grondstoffen. Dit kan zowel vanuit een kostenbesparingsoogpunt als voor behoud van onze aarde.

Bram Sluijk
Bram Sluijk06 - 23 271 633
– overtuigen –

De combinatie van energie besparen en zelf energie opwekken spreekt mij erg aan. Het is goed voor de wereld en financieel aantrekkelijk. Thuis installeerde ik daarom al zonnepanelen en ledverlichting. Bij Slim Opgewekt hoop ik zoveel mogelijk scholen te overtuigen om ook deze stap te nemen. Wij kunnen van advies tot en met realisatie het werk uit handen nemen, zodat scholen zich op hun kerntaken kunnen richten.

Emma Verloop
Emma Verloop06 - 21 833 384
– overtuigen –

Ik werk met plezier bij Slim Opgewekt omdat we samen daadwerkelijk bijdragen aan een bestendige toekomst.
De wereld van vandaag staat voor enorme uitdagingen op het gebied van milieu en mensen en ik vind dat wij allemaal onze verantwoordelijkheid moeten nemen voor de gevolgen van de manier waarop wij leven en met onze planeet omspringen. Ik voel me thuis bij Slim Opgewekt vanwege de positieve en concrete manier waarop wij deze uitdaging aangaan.

Pieter-Jan van der Salm
Pieter-Jan van der Salm06 - 48 074 005
– proces –

Een bijdrage leveren aan duurzaamheid, werken bij een innovatief bedrijf en de volgende generatie helpen zich beter te ontwikkelen, daar wil ik al mijn energie in steken. Door de processen kritisch te bekijken wordt de slagkracht van Slim Opgewekt groter en kunnen we scholen nog beter van dienst zijn. Daar worden alle partijen beter van!

Nick Hermans
Nick Hermans06 - 44 609 766
– design/techniek-

Technologie biedt steeds meer nieuwe mogelijkheden om ons energiebewustzijn niet alleen transparanter, maar vooral ook leuker te maken. En juist de dingen die we leuk vinden, doen we graag. Daarom zet ik me in om interactieve producten te ontwikkelen die elementen van spel, design, techniek en educatie combineren. Zo wordt duurzaamheid toegankelijk en plezierig voor iedereen.

Robin van der Zwaan
Robin van der Zwaan-
– realisatie –

Zuinig omgaan met energie vind ik belangrijk. Het gebruik van ledverlichting in plaats van TL is daarin al een goede stap. In mijn werk als elektromonteur kijk ik graag verder dan mijn neus lang is. Niet alleen logisch en accuraat werken, maar ook met innovatieve oplossingen komen en die bespreekbaar maken. Zo kom je samen tot het beste resultaat. En dat vind ik belangrijk, want ik ben pas tevreden als de school dat ook is.

Leroy Lamsberg
Leroy Lamsberg06 - 33 434 281
– techniek –

Door mij te verdiepen in duurzaamheid, realiseerde ik me dat dit geen utopie is. De mogelijkheden om te verduurzamen zijn oneindig en effectief. Met liefde ga ik de strijd aan om deze boodschap te verkondigen en om werkelijk verduurzaming te realiseren. Binnen het team bereid ik de projecten voor en draag ik met passie en creativiteit bij aan de verduurzaming van de wereld.

Rens van Velzen
Rens van Velzen06 - 22 669 397
– kantoor –

Met een opgewekte blik een duurzamere wereld helpen creëren, wie wil dat nou niet? Voor mij draait het niet alleen om behoud van onze prachtige aarde. Minder afhankelijk zijn van dubieuze landen en bedrijven voor de levering van fossiele brandstoffen is voor mij ook een drijfveer om iedere dag gemotiveerd aan de slag te gaan. Door bewuste keuzes te maken en bijvoorbeeld mijn in 1910 gebouwde huis energiezuiniger te maken, probeer ik zelf mijn CO2-voetafdruk laag te houden.

Kevin Sijbers
Kevin Sijbers06 - 36 166 350
– dataverwerking –

Ik vind het een uitdaging om technische data om te zetten in bereikbare en begrijpelijke informatie. Energie is voor veel mensen een abstract begrip. Je doet de stekker in het stopcontact en je hebt stroom. Maar hoeveel elektriciteit gebruiken we eigenlijk? Bij Slim Opgewekt zorg ik er onder meer voor dat de hoeveelheid stroom die scholen gebruiken en opwekken zichtbaar wordt. Informatie die mensen inzicht geeft en bewust maakt van hun stroomgebruik.

Joren Neher
Joren Neher06 - 49 118 150
– techniek –

Als onderdeel van de natuur hebben wij als mens een grote invloed op het ecosysteem. Het in stand houden van een gezond evenwicht vraagt om een verantwoordelijke houding en respect voor onze omgeving. Het gebruiken van schone energie en bewust omgaan met de natuur dragen bij aan een gezonde aarde. Ik ben dan ook trots dat ik deel uitmaak van het enthousiaste en gedreven team van Slim Opgewekt. Als engineer is dit een prachtige plek om constructief bij te dragen aan een groenere toekomst!

Frank van Kleef
Frank van Kleef06 - 31 757 151
– engineering –

Ik ben student elektrotechniek en heb altijd interesse gehad in duurzaamheid. Bij Slim Opgewekt komen deze twee elementen bij elkaar. Na het afronden van mijn stage hier, ondersteun ik nu met veel plezier het team engineering. Zo leer ik in de praktijk hoe je de verschillende technieken zo efficiënt mogelijk toepast en kan ik tegelijk een verschil blijven maken in de strijd tegen klimaatverandering.

Annetta Wattimena
Annetta Wattimena-
– kantoor –

Nu ik bij Slim Opgewekt werk, ben ik me bewust geworden van wat je zelf allemaal bij kunt dragen aan een duurzame wereld. Ik let beter op bij het scheiden van mijn afval en neem mijn eigen tas mee om mijn boodschappen in te doen, wat heel wat plastic tasjes scheelt. Ook bij de aankoop van voeding of bijvoorbeeld schoonmaakproducten let ik op hoe dit zo duurzaam mogelijk kan. Zowel voor het team op kantoor als bij mijzelf thuis.

Bart Dijkman
Bart Dijkman-
– stagiair –

Voor mij is duurzaamheid voldoen aan de behoeftes van het heden zonder dat de volgende generatie hier nadelen van ondervindt. Aan mij de taak om tijdens mijn stageperiode ervoor te zorgen dat alle teamleden optimaal gefaciliteerd worden. Hiermee wil ik ervoor zorgen dat iedereen op kantoor zonder belemmeringen kan werken aan ons gezamenlijke doel. Samen gaan we voor een betere wereld!

Peter van Esch
Peter van Esch06 - 15 639 452
– ICT –

Wij weten ieder moment wat al onze panelen doen, dag in dag uit. Enerzijds om weer te geven op ons kindvriendelijke monitoringsscherm. Maar net zo belangrijk is dat we direct problemen constateren en dat we iedere dag leren hoe het nog beter kan.

Vacature servicemonteur duurzame installaties
Vacature servicemonteur duurzame installaties mylene@slimopgewekt.nl
– vacature –

Wij zijn op zoek naar een ervaren servicemonteur met hart voor een duurzame toekomst. Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig installeren, onderhouden, aanpassen, repareren en plaatsen van diverse elektrotechnische installaties van onze projecten. Denk daarbij met name aan ledverlichting- en zonnepaneel installaties .

Bekijk hier de volledige vacature voor meer informatie. Overtuig ons voor 12 januari waarom we jou moeten uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking!

Vacature voorman
Vacature voormanmylene@slimopgewekt.nl
– vacature –

Als voorman elektrotechnisch team voer je dagelijks naar tevredenheid van de klant led- en PV-projecten uit. Je zorgt voor de uitvoering en aansturing van de werkzaamheden volgens opdracht en binnen de gestelde randvoorwaarden en wetgeving. Je werkt actief mee in de uitvoering en laat de teamleden werken volgens geldende kwaliteits- en veiligheidseisen.
Bekijk hier de volledige vacature voor meer informatie.
Overtuig ons waarom we jou moeten uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking!

Vacature projectleider
Vacature projectleidermylene@slimopgewekt.nl
– vacature –

Jij hebt hart voor een duurzame toekomst en realiseert onze projecten vanaf concept tot en met oplevering met strakke deadlines. Technische adviezen over licht- en pv-installaties vertaal je begrijpelijk naar klant en collega’s. Daarbij stel je specificaties op voor lichtsystemen, maak je werkdocumenten en bestekken. Kijk hier voor meer informatie over de fulltime vacature.

Overtuig ons waarom we jou moeten uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking.

Vacature elektrotechnisch werkvoorbereider
Vacature elektrotechnisch werkvoorbereidermylene@slimopgewekt.nl
– vacature –

Met jouw technische kennis en ervaring in engineering, werkvoorbereiding en projectleiding ben jij in staat om duurzame impact te realiseren. Jij zorgt voor een betrouwbare werkvoorbereiding waardoor je samen met collega’s perfecte led- en PV-installaties realiseert.
Bekijk hier hier de volledige vacature voor meer informatie.
Overtuig ons waarom we jou moeten uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking!

Zelfstandig 1e elektromonteur
Zelfstandig 1e elektromonteurmylene@slimopgewekt.n
– vacature –

Ben jij een zelfstandig werkende 1e elektromonteur en op zoek naar een uitdagende baan met flexibele werktijden? Wil je scholen helpen verduurzamen en vind je het leuk om kinderen uitleg te geven over wat je aan het doen bent?
We zoeken iemand die minimaal 9 jaar werkervaring heeft en maximaal 30 minuten van Arnhem af woont. Voel jij je aangesproken door dit profiel? Stuur dan je sollicitatie, CV en referentielijst aan mylene@slimopgewekt.nl.

Sr. communicatie- & event manager (fulltime)
Sr. communicatie- & event manager (fulltime)rens@slimopgewekt.nl
– vacature –

Wij verduurzamen scholen, sportclubs en zorginstellingen en dit realiseren wij door duurzame technieken (zoals led verlichting en zonnepanelen), financiering en bewustwording te combineren. Wij zijn een jonge organisatie, opgericht in 2012 en hebben inmiddels rond de 35 opgewekte teamleden. Om invulling te geven aan onze groei(ambitie), zoeken we op korte termijn een fulltime Sr. communicatie- & eventmanager. Help jij ons mee om duurzame impact te realiseren? Kijk
hier voor de functieomschrijving.

Voel jij je aangesproken door dit profiel? Stuur dan je sollicitatie, CV en referentielijst aan rens@slimopgewekt.nl.