Slim Opgewekt verduurzaamt maatschappelijk vastgoed in het onderwijs, de sport en zorg. Dat doen we met duurzame technieken en educatieve bewustmaking. Elk type organisatie vraagt om haar eigen aanpak, daarom hebben we drie merken, ieder met een eigen doelgroep.

In het kort

Slim Opgewekt verduurzaamt onderwijs-, zorginstellingen en sportclubs met een totaalaanpak. Van advies, realisatie met techniek, bewustmaking tot aan beheer, zijn wij het aanspreekpunt. Hiermee garanderen we dat afspraken worden nagekomen en bouwen we aan een langetermijnrelatie. Ons doel: meer duurzame energie realiseren, de energielasten verlagen en daarmee geld vrijmaken voor de organisaties zelf.

Ontstaan van Slim Opgewekt

In 2012 startten vier ambitieuze mensen Slim Opgewekt. Vanuit hun voormalige rol als adviseur zagen ze dat duurzame projecten slechts mondjesmaat van de grond kwamen, terwijl de noodzaak van verduurzaming helder was, de techniek bewezen en de businesscase zeer gunstig. Tijd voor realisatie! De naam Slim Opgewekt kozen we vanwege het opwekken van schone energie en omdat we positief zijn over de kansen van duurzaamheid. Twee van de vier oprichters werken nog steeds hard aan deze missie. Zij verkennen daarbij nieuwe oplossingen en mogelijkheden voor nog meer resultaat.

Wij geloven dat we een betere wereld kunnen creëren door het daadwerkelijk realiseren van duurzaamheid. We kijken waarom het nu niet gebeurt en heffen deze drempels op.

Leonn Sekender
Oprichter

Een duurzame oplossing mag ook in financieel opzicht geen voorschot op de toekomst nemen. Met passende financiële oplossingen zorgen we er daarom voor dat de verduurzaming haalbaar is binnen de huidige lasten.

Profielfoto Rob Wieggers Directeur Slim Opgewekt
Rob Wieggers
Oprichter
Slim Opgewekt team

Prijzenkast

In 2018 en 2017 werden we FD Gazelle en in 2018 wonnen we de Oryxprijs van het FD.  In 2016 werden we Jonge Arnhemse ondernemer van het jaar. Daar zijn we natuurlijk trots op! Nog trotser zijn we op het aantal opgewekte organisaties dat continu toeneemt en op ons team. Slim Opgewekt bestaat inmiddels uit een behoorlijk team van mensen met diverse expertises, achtergronden, leeftijden en nationaliteiten, met allemaal een opgewekt, groen hart.

Benieuwd naar onze duurzame oplossingen voor jou?