Onze Educube

Dynamisch led-lichtsysteem voor in de klas

Het licht in je klas uitsluitend aan en uit doen, is verleden tijd en eigenlijk ook achterhaald. De mogelijkheden met licht zijn tegenwoordig eindeloos. Ledlicht vermindert niet alleen aanzienlijk het energieverbruik, maar is ook eenvoudig in verschillende lichttinten en -intensiteiten te zetten. Uit onderzoek blijkt dat we ons beter kunnen concentreren bij koud wit licht en dat voor ontspanning warmer licht fijner is. Slim Opgewekt ging met dit gegeven aan de slag en ontwikkelde de Educube: een dynamisch lichtsysteem voor in de klas.

Het Educube-systeem zit standaard in onze verduurzamingsaanpak! Wil je meer informatie over de Educube of een proeflokaal aanvragen?

Stuur ons een mail

Verander het licht in een handomdraai

Met de Educube zet je in een handomdraai het licht in je klas in een andere stand. Je leerlingen merken het direct wanneer het licht verandert en weten dus dat er iets in het lesprogramma gaat veranderen. Gebruik de Educube om je leerlingen in een creatieve of juist geconcentreerde stemming te krijgen. Of gebruik het licht om de aandacht van de klas bijvoorbeeld naar het digiboard te verplaatsen. Het lichtsysteem heeft zes standen: normaal, concentreren, creatief, voor de klas, digiboard en uit. In elke stand krijgen de ledpanelen in het klaslokaal een nieuwe lichtkleur en -intensiteit. De bediening van het licht gaat eenvoudig door de kubus te draaien. Je kunt het licht dus zelfs vanachter je bureau bedienen.