Zon VISIE

Duurzaamheid is vooruitgang die niet ten koste gaat van mens, natuur of welvaart. Wij geloven dat dit mogelijk is, zodat ook de generaties na ons kunnen genieten van een welvarend, veilig en gezond bestaan.
“we erven de aarde niet van onze voorouders,
we lenen hem van onze kinderen”
– Inheemse Amerikaans gezegde
een les duurzaamheid
ANG_1-(3)2

ONZE NAAM

Wij heten Slim Opgewekt, natuurlijk omdat we met zonnepanelen stroom opwekken, maar vooral omdat we positief zijn over de kansen van duurzaamheid. We staan voor grote uitdagingen als het gaat om klimaatverandering of oprakende fossiele brandstoffen. Tegelijkertijd is er de mogelijkheid om vandaag een duurzame keuze te maken. De techniek is bewezen, de business case is zeer gunstig en de kans tot duurzame bewustwording zorgt ervoor dat we het welvaartsniveau van vandaag kunnen veiligstellen voor de toekomst.

REALISEREN

Slim Opgewekt realiseert duurzame scholen, zodat de volgende generatie duurzaam vanzelfsprekend vindt. Wij geloven in een andere kijk op realisatie: het draait niet alleen om adviseren, alleen leveren of alleen een financiële dienst aanbieden. Om scholen goed van dienst te zijn, sluit onze aanpak op alle vlakken aan op de schoolbehoefte. We combineren onderzoek, advies, inkoop, realisatie, beheer en educatie.

venndiagram